Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 Mars 2020

Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 Mars 2020

Planerad årsstämma måndagen den 25 maj kl 18.00

Som vanligt håller vi till i Stuvsta stationshus. Eftersom Corona viruset gör att större samlingar ska undvikas, så kan stämman ändras till ett datum längre fram. Styrelsen återkommer i så fall om detta.

Gården sopas rent under vecka 14

Inför våren och sommaren vill vi njuta av vår fina innergård. Som vanligt kommer vi plantera vårblommor i våra krukor, viss slyrensning kommer också att genomföras. Dessutom kommer det att sättas upp skyltar, för att påminna vissa hundägare att ta upp "hundbajset", efter hunden. Vår trädgårdsmästare, som klipper gräset, vägrar snart att klippa på gårdarna. Hjälp till och påminn hundägaren om du ser att hundägaren struntar i att ta reda på efter sin hund.

Städning i garaget

För att få bättre luft i garaget, så städar vi i garaget minst 1 ggn/år. Det innebär att varje garageinnehavare tar ansvar för att städa sin plats!

Fr o m 1 april finns sopborstar, skyfflar, prol och soppåsar utställda i garaget. Soppåsarna med ditt skräp. kan du lämna vid lämpligt ställe i garaget, så tar vi hand om dem. Städningen  ska utföras genom att sopa golvet och plocka bort skräp. Alla platser ska vara regjorda till den 19/4. Den 20/4 kl 8.00 kommer en sopmaskin och sopa övriga ytor. Anslag om detta kommer också att sättas upp på garagedörrarna.

Brandmyndigheten godkänner inte att papper, plast, kartong och annat brandfarligt material finns i garaget.

Med vänlig hälsning och hopp om att risken för smitta av Corona viruset, snart är förbi.

/ Styrelsen Brf Stuvsta 3