Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 Juni 2020

Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 Juni 2020

Årsstämman 2020

Föreningen höll den årliga årsstämman den 25 maj. Bland annat valdes nya personer in i styrelsen. Styrelsens nya sammansättning med kontaktuppgifter finns uppsatt i varje port och på föreningens hemsida.
 

Tillfällig avgiftshöjning (justering årsavgift)

Vi har amorterat extra på föreningens lån efter ett mindre räknefel av Bredablick och vår bank. Föreningen måste ta ut den extra amorteringen av medlemmarna enligt stadgarna. Då det gynnar föreningen och oss som boende har styrelsen beslutat att dela upp den extra avgiften de kommande tre månaderna beroende på lägenhetens storlek. Avgiften framgår av din hyresavi som skickats ut i dagarna. Du som har funderingar kring denna extra avgift är välkommen att kontakta Bredablick kundtjänst info@bredablickgruppen.se eller telefon 010-177 59 00.

Rökning

Vi vill påminna om att visa hänsyn gällande rökning i området och på balkonger/uteplatser. Styrelsen har fått in synpunkter från grannar som är känsliga för röklukt. Det finns inget påtalat förbud, utan mer en personlig ordningsfråga om att visa hänsyn till sina grannar. För allas trivsel önskar vi att ni tänker till en gång extra.

Nyhetsbrev m.m. via e-post

Har du inte anmält din e-postadress eller vet du med dig att du bytt adress, gå då in på föreningens hemsida https://stuvsta-3.bostadsratterna.se/ och anmäl.

Styrelsen Brf Stuvsta 3

Ha en trevlig sommar!