Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 December 2021

Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 December 2021

Avgiftshöjning inför 2022

Inför budget 2022 ser vi ökade kostnader vad gäller driften, främst för värme, vatten och elektricitet. Vi behöver också planera för framtida underhåll enligt underhållsplanen och behöver därför höja månadsavgift drift med 2%. Du som har fundering kring höjningen eller vad som menas med driftdelen är välkommen att kontakta Bredablick kundtjänst info@bredablickgruppen.se eller på telefon 010-177 59 00.

Avigiftshöjning garageplats

Avgifterna för garageplatserna och utomhusparkeringarna har legat still under många år. Vi behöver nu börja justera dessa. Från 1 februari 2022 höjs därmed platserna för bil med 100kr.

Grannsamverkan

Vi har anslutit oss till grannsamverkan, och information kommer sättas upp i entréerna. Vid pågående inbrott, obehöriga eller skadegörelse ring 112.Styrelsen tittar på en app och/eller hemsida där alla medlemmar kommer kunna rapportera iakttagelser eller ge varandra information.

Securitas – rondering / Kameraövervakning garage

Securitas har ronderande väktare i våra trappuppgångar enligt schema för att säkerställa så obehöriga personer eller föremål inte finns. Vi har sedan sensommaren kameraövervakning med inspelning i garaget för att öka säkerheten.

Rensning i allmänna utrymmen förråden

Det får inte ställas möbler eller andra prylar i gångar och allmänna utrymmen. Vi kommer påbörja en rensning i allmänna utrymmen i förråden. Vet ni med er att ni har saker som inte står i respektive förråd bör detta tas bort för att förhindra att det kastas.

Brandvarnare

Så här i jul och adventstid vill styrelsen informera och påminna om vikten av att ha en fungerande brandvarnare. Bostadsrättsinnehavaren är skyldig att hålla brandvarnare i drift såsom rengöring och byte av batteri. Om din brandvarnare börjar pipa utan anledning betyder det att batteriet håller på att ta slut. Byt då batteriet så snart du kan.

Nyhetsbrev och information via E-post

Styrelsen kommer mer och mer gå över till att informera via E-post. Har du inte anmält din e-postadress eller vet du med dig att du bytt adress, gå då in på föreningens hemsida https://stuvsta-3.bostadsratterna.se/ och anmäl.

Kontakta styrelsen

Det går alltid att kontakta styrelsen via hemsidan eller de kontaktuppgifter som finns uppsatta i varje trappuppgång.

 

Med det vill vi tillönska er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Styrelsen Brf Stuvsta 3