Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 April 2022

Nyhetsbrev BRF Stuvsta 3 April 2022

Årets föreningsstämma – måndagen den 23 maj

Föreningsstämman för BRF Stuvsta 3 är i år planerad att hållas den 23 maj. Separat inbjudan kommer med tid och plats. För medlemmar som önskar inkomma med motion till årsstämman är sista dag 18 april för att behandlas till årsstämman.

Byte av försäkringsbolag

Föreningen har under många år varit försäkrat i Gjensidige Försäkring. Vi har i år ställt offertförfrågan till fler andra försäkringsbolag, och fått bästa pris och villkor hos Trygg Hansa. Från 1 april är det Trygg Hansa som försäkrar vår fastighet. Vår försäkring omfattar inte bostadsrättstillägg. Det åligger den enskilde medlemmen att teckna bostadsrättstillägg förutom den vanliga hemförsäkringen.

Städning garage

Från den 1 april kommer det finnas sopkvastar, spadar och prål. Det för att den enskilde hyrestagaren av parkeringsplats ska kunna sopa rent sin plats. Platserna ska vara rengjorda senast 19 april. Föreningen kommer sedan sopa de gemensamma ytorna. Separat meddelande ska alla ha fått i postboxen och via mailutskick.

Skyddsrum

Styrelserna i våra föreningar har inventerat de två skyddsrumsförråden vi har. För de medlemmar som önskar få en visning av skyddsrummen kommer styrelsen kunna erbjuda det. Skicka ett mail till föreningens mailadress så återkommer representant för att boka en visning.

Avloppsrensning

Under maj månad kommer vi stamspola och avloppsrensa. Det innebär att vi behöver ha tillgång till respektive lägenhet. Mer information om dag och tid kommer delas ut separat.

Brandvarnare

Samfälligheten har installerat brandvarnare i alla trapphus för ökad säkerhet. Det finns även en handlingsplan hur och när batterierna ska bytas.

Stockholms Trädgårdstjänst AB

Samfälligheten har tecknat ett nytt avtal gällande skötsel av vår utegård. Tidigare har Bredablick haft avtalet. 1 april går det nya avtalet i gång med Stockholms Trädgårdstjänst AB, och vi ser fram emot välskött gård.

Nyhetsbrev och information via E-post

Styrelsen kommer mer och mer gå över till att informera via E-post. Har du inte anmält din e-postadress eller vet du med dig att du bytt adress, gå då in på föreningens hemsida https://stuvsta-3.bostadsratterna.se/ och anmäl.

Kontakta styrelsen

Det går alltid att kontakta styrelsen via hemsidan eller de kontaktuppgifter som finns uppsatta i varje trappuppgång.

 

Med det vill vi tillönska er allaen riktigt härlig vår!

Styrelsen Brf Stuvsta 3