Nyheter mars 2024

Nyhetsbrev mars 2024

Nu har vi kommit en bit in på den efterlängtade våren.

Efter vintern har vi skador att ta hand om, Huddinge kommuns anlitade snöröjare har kört in i muren vid vändplan på gården, i närheten av port 45. Vi ber Huddinge kommun återställa muren.

Vi har fått nedslag på vår hiss i port 45 B. Felet är av den art att hissen behöver stängas av för att repareras, vi har fått datum av ITK för avstängning av hissen. Datum är fr.o.m. måndag 20/5 kl. 07.00 till torsdag 23/5 kl. 16.00. För er kännedom ang. boende i port nr. 43, här kommer en smärre reparation genomföras i samband med reparationen i port 45B. I port 43, krävs ingen avstängning av hissen.

Det som sedan står på vår gemensamma agenda är den kommande Årsstämman, datum är den 29/5. Ni bostadsrättsinnehavare kan skriva motioner till styrelsen. Motionerna skall vara inlämnade i Brf 3 brevinkast i port 45, senast den 9/4. Styrelsen kommer att behandla och förbereda era motioner så vi har svar på dem till årsstämman. Under senare delen av april kommer alla handlingar till årsstämman delas ut i era postfack, de anslås även på hemsidan.

Lånet som omförhandlades i början av mars med tre månaders ränta skall omförhandlas igen den 4/6 och då förhoppningsvis till en lägre ränta.

I samband med kommande omförhandlingen den 4/6 finns möjlighet för er som vill göra ett frivilligt kapitaltillskott. Denna gång med längre framförhållning. Vi kommer inom en snar framtid med ytterligare information.

Ett dokument om Frivilligt kapitaltillskott kommer att läggas ut på hemsidan under rubriken Dokument.   

 

                                            Vi önskar er en kommande glad påsk.

     Styrelsen