Nyheter januari -24

                   Nyhetsbrev januari -24  

Vintern har tagit sitt grepp om oss det har snöat mycket. Fredrik som har uppdraget att ploga och skotta runt våra hus har meddelat att när det är snöfall och snö på vägarna släpper bilarna snö i garageportens markskena. Det innebär att porten inte stänger sig. När vi kör in i garaget bör se till att gargageporten går igen annars måste vi peta rent i portens markskena, så den stänger sig.

Vi alla har sett att SRV sophantering inte har skött sitt uppdrag under den sena hösten vid fler tillfällen har inte våra sopor blivit hämtade, SRV,s förklaring var trasiga bilar, sjuk personal, jul och snö osv, vi har lämnat reklamation vid varje uteblivet tillfälle. Förhoppningsvis sköter de sig bättre under 2024.

  Tyvärr, såg det ut så här under flera veckor

I vår jakt att strypa eller dra ned på utgifter för föreningen har styrelsen för Brf Stuvsta 3 beslutat att säga upp avtalet med SRV, gällande farligt avfall. Farligt avfall är elektronikskrot, glödlampor och lysrör det som vi lämnar i grovsoprummet vid port 45 bakom busshållplatsen. Trådvagnen för elektronikskrot och behållare för uttjänta glödlampor och lysrör tas bort på måndag morgon den 22/1–24.  Töm det skräp ni har hos er innan behållarna tas bort.

Vi har fått nya elmätare av Vattenfall, det är med digital avläsning. Det är genomfört i våra tre portar.

Ni nog sett anslag om att det varit stöld i cykelrummet, port 41. Det är utrustning till cyklar som försvunnit.

Vi vill påminna om det Extra Stämmomöte som handlar om Kollektivt kapitaltillskott den 13 februari kl. 18.00 i gemensamhetslokalen, Stationsvägen33. Mer information om ämnet som tas upp under mötet kommer ni att få skriftligt i brevlådan.

 

Vänliga hälsningar Styrelsen