Nyheter från Styrelsen BRF Stuvsta 3 07-12-23

Nyhetsbrev till alla medlemmar.              

Information till alla medlemmar.

Fibern är nu installerad i våra hus, många av oss har kommit igång med fibern och upplever det positivt.

Alla har dock inte hämtat ut sin router som är en viktig del för att fibern skall fungera på bästa sätt. Därför har vi nu ett sista datum för att hämta ut den. Det är den 12/12, kl. 17.30-19.30. Hämtas routern inte ut av er då kommer ni att bli debiterade när den hämtas ut. Så det är av stor vikt att ni noterar datumet. Hemmafixaren som är kostnadsfri kommer att finnas på plats den 14/12 för er som behöver hjälp med installationen, mer information sätts upp i hissarna

 

I dagens situation ser vi i styrelsen över alla våra kostnader. En stor kostnad som vår bostadsrättsförening har handlar om fakturor från SRV- Södertörns renhållningsverk som debiterar oss för allt som sorteras fel. Här kan vi hjälpas åt att packa ihop papperskartonger så de blir platta när vi slänger dem samt inte lämna farligt avfall i våra soprum.  

 

Vinter är på ingående och vi har avtal en ny snöröjare som heter Jocke, han kommer att ha sina redskap i garaget på två lediga P-platser för moped. Vi hälsar honom välkommen.

 

Vi i styrelsen önskar er en god jul och ett gott nytt år och med det vill vi att ni är försiktiga med levande ljus, kontrollerar att era brandlarm fungerar.  

 

Hälsningar

Styrelsen BRF Stuvsta 3