Nyhetsbrev april 2024

                       

 

Bästa Bostadsrättsinnehavare!

Vi har nu hunnit till april månad med väder som är ömsom sol och regn.

Gästlägenhet på Stationsvägen 39 är nu stängd. Den skall omvandlas till en permanent hyreslägenhet och renovering är påbörjad. Gästlägenheten på adress Stationsvägen 33 finns att hyra.

Solariet har flyttat ut och lokalen kommer att hyras ut igen så snart vi får klartecken från Huddinge kommun.

Mittdelen i vårt garage sopas rent av ett företag den 15/5, innan dess ska vi städa våra egna garageplatser. Soppåsar, kvastar, hinkar och prol ställs fram av fastighetsskötaren 29/4. Anslag kommer även att sättas upp på garagedörrarna ut till trapphusen.

Vi hälsar vår nya bostadsrättsinnehavare i port 45 välkommen.

Styrelsen har fått information att avfall slängs fel och paketeras fel. De bruna matavfallspåsarna ska om de är blöta läggas i ytterligare en brun påse, inte i en plastpåse. Meddela de som hjälper er i hushållet att två bruna påsar gäller vid återvinning av matrester. SRV debiterar oss när vi sorterar fel.

Lämna ditt grov avfall till Återvinningsturen som är en mobil återvinningscentral för skrymmande grov avfall, farligt avfall och el avfall för de kunder som inte har tillgång till bil.

Turlista våren 2024

Adress: Stuvsta torg 10,

Datum: är den 23 april, den 21 maj och den 11 juni. 

Tid: att lämna är kl.17.30-18.10 Insamling av grov avfall

SRVs återvinningsbil tar emot mindre skrymmande grov avfall som ryms i kärl som är 70x70x100 cm, som till exempel trasiga saker av trä, metall, plast eller textil.

Har du farligt avfall hemma, som till exempel färg, lösningsmedel eller gammal kosmetik, kan du lämna det till vår bil för farligt avfall. Du kan lämna max 5 kg eller 5 liter per besök.

Du kan också lämna el avfall i form av mindre apparater med sladd eller batteri, såsom brödrost, lampa, dator, mobiltelefon eller mikrovågsugn.

Påminnelser:

För er som vill göra frivilligt kapitaltillskott, kommer ett av föreningens lån omsättas den 4/6–24. med sista insättningsdag 21 maj 2024. Mer finns att läsa om Frivilligt kapitaltillskott på hemsidan under dokument.

Reparationen av hissen i port 45 mellan den 20/5-23/5, anslag kommer att sättas upp.

Glöm inte årsstämman den 29/5, kallelse till årsstämman delas ut den 22/4.

 

Styrelsen Stuvsta Brf 3